Τα νέα μας
 
 
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Η ΜΑΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ

  

    φωτο1: Πρώτη υποδέχεται τη  Μαρία  η μητέρα της  (πολύ ανυπόμονη η κ. Βάνα)

 φωτο2: Παρών και ο προπονητής της Μ. Μανωλάκης

 

 

         Το απόγευμα της Δυτέρας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" του Ηρακλείου η Μαρία Γενιτσαρίδη προερχόμενη από την Άγκυρα. Εμφανώς κουρασμένη και καταβεβλημένη και μετά από απουσία 25 ημερών θα αναπαυτεί από τη σκληρή προετοιμασία και την κούραση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων.

    Η αλήθεια είναι πως δεν θα ξεκουραστεί καθόλου αφού την περιμένουν εξετάσεις όπως άλλωστε και όλα τα κορίτσια της Εθνικής. Τελικά ο υψηλός αθλητισμός δεν απαιτεί  απλά θυσίες όπως συνηθίζουμε να λέμε αλλά πολλές και σκληρές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως άξιζε το κόπο και με το παραπάνω.

   Τα κορίτσια της Εθνικής μας έκαναν υπερήφανους, πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του της Εθνικής κορασίδων κατακτώντας την τελική οκτάδα. Η διάκριση αυτή δίδει ελπίδα σε μια δύσκολη στιγμή για το Ελληνικό βόλει.

   Ευχόμαστε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, με την Νεανίδων και την Γυναικών 

   Εμείς να ευχαριστήσουμε την κ. Καρολίνα Μπαρζούκα που καθοδήγησε σωστά αυτά τα παιδιά και ένα μέρος της διάκρισης της ανήκει δικαιωματικά.

   Συγχαρητήρια κορίτσια, συγχαρητήρια Μαρία

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY