Τα νέα μας
 
 
ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΑΘΛΕΣΗ 3-0

 

 

  Έπεσε χτες η αυλαία του Α ομίλου της Α2 Γυναικών με τον αγώνα ΑΡΤΕΜΙΣ -ΑΘΛΕΣΗ. Ο αγώνας διεξήχθη σ ένα πανηγυρικό κλίμα αφού οι γηπεδούχες γιόρταζαν την άνοδό τους στην Α1 εθνική κατηγορία.

Το παιγνίδι εκτός της αγωνιστικής πλευράς του περιελάμβανε τελετή - φιέστα - βραβεύσεις - χάπενινγκς που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ και που είχαν οργανώσει άψογα.

   Στο αγωνιστικό σκέλος η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα και δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το σκόρ και έχασε το 1ο σετ φυσιολογικά.

  Στο 2 σετ ξεκίνησε πολύ καλά αλλά η απειρία και έλλειψη σταθερότητας απώλεσαν και αυτό το σετ

 Το 3ο σετ επεφύλαξε πολλές συγκινήσεις στους πολυπληθείς φιλάθλους των γηπεδούχων. Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και παίζοντας ελεύθερα προηγήθηκε 14-9! Οι γηπεδούχες με μια αντεπίθεση διαρκείας πέρασαν προστά με 17-15! αλλα βρίσκοντας δυνάμεις επέστρεψαν στο ματς έχοντας δύο σετ μπωλ 25-24 και 26-25 μετά από μάχη πόντο - πόντο όπου παίχτηκε ωραίο βόλλευ και το ευχαριστήθηκαν οι παρεβρισκόμενοι. Στο τέλος επικράτησε η ΑΡΤΕΜΙΣ με 28-26. Ένα καταπληκτικό φινάλε.

    Κατά την παρουσίση των ομάδων έγινε ειδική αναφορά στις δύο κορασίδες που αγωνίζονται βασικές στις ομάδες τους και στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Η Μαρία Γενιτσαρίδη της ΑΘΛΕΣΗ και η Μελίνα Εμμανουηλίδου της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ, οι οποίες εισέπραξαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

  Η αρχηγός της ομάδας Νίκη Μανωλάκη κατά τη χειραψία των ομάδων έδωσε στην αρχηγό της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ  Αργυρώ Μουντζουρίδου δέμα με ΚΡΗΤΙΚΑ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ευχόμενη για την άνοδο, ο δε προπονητής Μανόλης Μανωλάκης έδωσε ένα μπουκάλι ρακή στον Πρόεδρο Γιώργο Σαραντέα.

      Το Ηράκλειο είχε τη δική του συμμετοχή στην επιτυχία της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ! Ο προπονητής Μανόλης Αποστολογιωργάκης  είναι Ηρακλειώτης και η βασική ακραία Χρυσάνθη Χριστοδούλου από τα γενοφάσκια της ΑΘΛΕΣΗ.

     Το σωματείο μας εύχεται καλή πορεία στην Α1 για την ΑΡΤΕΜΙΔΑ και προσωπικά στη ΧΡΥΣΆΝΘΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ να συνεχίσει τις επιτυχίες της.

      

     Στα δικά μας κορίτσια, πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια για την νεοφώτιστη πορεία τους στην Α2, και  που παρόλα τα προβλήματα και τις ατυχίες, έκαναν πολλά βήματα καταξίωσης στο στερέωμα του βόλεϊ  . Η φόρτιση και η συγκίνηση που επικράτησε στο τέλος του αγώνα είναι η καλύτερη προίκα για την επόμενη χρονιά.

"Κορίτσια να είστε υγιείς για να χαρείτε το άθλημα που αγαπάτε και την επόμενη χρονιά".

Δεν ξεχνάμε και τις τραυματίες Χριστίνα Μαυρέα και Ελεάνα Χατζάκη και τους ευχόμαστε γρήγορα στα γήπεδα και γερές.

 ΓΙΑ ΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ

ΑΘΛΕΣΗ ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Γ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ Μ ,Ν ΜΑΝΩΛΑΚΗ, Μ,ΜΙΧΑΗΛ Ε, ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ Β, ΚΤΙΣΤΑΚΗ Κ , ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ Θ(Λ) ΚΕΣΚΟΥ Β

 

H Χρυσάνθη Χριστοδούλου με τον παλίο προπονητή της στην ΑΘΛΕΣΗ Μ. Μανωλάκη

 

 

Νίκη Μανωλάκη- Χρυσάνθη Χριστοδούλου: Χτες αντίπαλες παλιότερα συμπαίκριες στην ΑΘΛΕΣΗ

 

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY