Τα νέα μας
 
 
ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΟΦΗ 3-0

 

  

       Μετά τους έφηβους, ακολούθησαν το παράδειγμα και οι παίδες...

       Σ ένα τελικό που τα είχε όλα οι Παίδες χωρίς να χάσουν ούτε λεπτό τη μαχητικότητά τους στέφθηκαν πρωταθλητές Κρήτης κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 3-0

       Το κλειστο των Πατελών ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει τους φίλους των δυο ομάδων, οι οποιίοι δημιούργησαν πολύ αγωνιστική ατμόσφαιρα.

      Δημιουργήθηκαν ωραίες φάσεις αποτέλεσμα του ταλέντου και του πάθους των αθλητών. Αυτή η "φουρνιά" έδειχνε από παλαιότερα τις προθέσεις της αλλά έπρεπε να περιμένει την ώρα της. Τα παιδιά αυτά τα ξεκίνησε μικρά η Κούλα Παπαδάκη αλλά φέτος λόγω εγκυμοσύνης τα συνέχισε ο αδερφός της και αθλητής από τα τις ακαδημίες του συλλόγου, Μανόλης Παπαδάκης που με προσθήκες και άλλων παιδιών δημιούργησαν μια αξιόμαχη ομάδα.

      Ξεκίνησαν με όρεξη την προετοιμασία παρόλο που γυμνάζονταν σ ένα γήπεδο "τρύπα" και αγώνα με τον αγώνα γίνονταν καλύτεροι. Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων, καθώς οι περισσότεροι παίδες αγωνίζονται και στους έφηβους.

      Τα προηγούμενα χρόνια  ο σύλλογός μας σημείωσε πάρα πολλές επιτυχίες στα κορίτσια. Τα αγόρια είχαν να πάρουν τίτλο από 2004! Σ΄ εκείνη την ομάδα συμμετείχε ο σημερινός προπονητής Μανόλης Παπαδάκης!!

       Την ομάδα βοήθησε πάρα πολύ η κερκίδα και ιδιαίτερα αυτή των κορασίδων οι οποίες ήταν ενθουσιώδεις  καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

    τα σετ 25-16, 25-16, 25-20

ΑΘΛΕΣΗ  (ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ) ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΠΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΑΕΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑΤΟΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΤΑΤΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ(Λ) ΣΙΜΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΜΠΟΥΦΑΧΡΕΝΤΙΝ, ΑΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗΣ

 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY