Τα νέα μας
 
 
Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΑΣΧΗΜΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 1-3

      Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και κερδΊζοντας το 1ο σετ έδειξε ότι θα κυριαρχήσει στο παιγνίδι αφού ηταν πολύ δυνατή κι αποφασιστική στην επίθεση. Η  συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ εκμεταλευόμενη την εμπειρία της και την καλή υποδοχή της επέβαλε το ρυθμό της επικρατώντας με 3-1 σετ

       Τα δικά μας κορίτσια έκαναν αρκετές προσπάθειες να ξαναμπούν στο παιγνίδι με κάποια σερί πόντων αλλά δεν ολοκληρώνονταν.

       Το γεγονός ότι τις 2 τελευταίες βδομάδες ασχοληθήκαμε με το Πανελλήνιο νεανίδων και με τα ημιτελικά των κορασίδων δεν αποτελεί δικαιολογία.

        Οι αθλήτριές μας προσπάθησαν, ήθελαν αλλά  δεν είχαν αποτελεσματικότητα. Θα αδικούσαμε τη Μαρία Γενιτσαρίδη εάν δεν αναφέραμε ότι ήταν σταθερά πολύ καλή  σ όλο το μάτς αλλα αυτό δεν στάθηκε αρκετό.

      Συγχαρητήρια στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ αλλά και στα κορίτσια μας για την προσπάθεια. Η εμπειρία κυρίως από ήττες αποκτάται

        τα σετ  25-22, 15-25, 14-25, 15-25

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η. (Μανώλης Μανωλάκης): Μανωλάκη, Παρασκάκη, Γενιτσαρίδη, Χατζάκη, Μιχαήλ, Καλαϊτζάκη, Χατζηνικολάου (λ), Μπόλη, Κέσκου, Κτιστάκη, Νοικοκυράκη, Χριστάκη

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σωτήρης Αμαριανάκης): Καλλιώρα, Στράγκα, Μόρφα Ε., Θεολόγου, Σκληβανίτη, Καραγρηγορίου, Καφετζή (λ), Μόρφα Μ.

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY