Τα νέα μας
 
 
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ. ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΓΕΗ 3-0 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ

      

 

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα κυρίως στα 2 πρώτα σετ οι κορασίδες επικράτησαν στο τοπικό ντέρμπυ της ΓΕΗ 3-0 στα πλαίσια του ημιτελικού των κορασίδων

       Ο κόσμος που βρέθηκε στο ΛΙΝΤΟ (και ήταν αρκετός για Τετάρτη βράδυ) παρακολούθησε ένα ωραίο παιγνίδι ανάμεσα στις 2 ομάδες.

         Μετά τα μισά του 1ου σετ η ΑΘΛΕΣΗ ξέφυγε αλλά προς το τέλος η ΓΕΗ με όπλο κυρίως το καλό σέρβις πέρασε μπροστά 24-22. Με ψυχραιμία κατακτήθηκε το σετ με 28-26!!

         Στο δεύτερο σετ η διακύμανση ήταν ακόμα πιο συναρπαστική. Η ΓΕΗ προγήθηκε 7-3 για να ακολουθήσει ενα σερί και να προηγηθεί η ΑΘΛΕΣΗ 15-8 ΚΑΙ 18-12.  Το επόμενο σερί ήταν για τα κορίτσια της ΓΕΗ που προηγήθηκαν 20-18!! Ο επίλογος ανήκε στα κορίτσια της ΑΘΛΕΣΗ που τέλειωσαν το σετ με  25-22

          Στο 3ο σετ και με τον αέρα του 2-0 παίζοντας απελευθερωμέμα κυριάρχησαν με 25-15.

          Η ατμόσφαιρα πολύ καλή, φιλική, ενθουσιώδης και φίλαθλη.

          Χησιμοποιήθηκαν και οι 12 αθλήτριες 

         Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες 

        Η ΑΘΛΕΣΗ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ

  ΓΕΗ (ΠΙΣΤΙΚΗΣ)  ΛΙΣΛΕΒΑΝΤ-ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΥ, ΧΑΡΙΤΟΥ, ΚΑΝΔΥΛΑΚΗ, ΜΑΝΙΟΥ, ΜΗΛΑΚΗ (λ) ΓΙΟΥΚΑΚΗ, ΛΙΛΙΤΣΗ,  ΚΡΑΣΣΑ, ΝΑΤΣΗ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΑΘΛΕΣΗ (ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ, ΜΑΓΚΑΦΟΥΡΑΚΗ, ΚΤΙΣΤΑΚΗ, ΦΑΚΟΥΡΕΛΗ, ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (Λ) ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ, ΧΡΙΣΤΑΚΗ, ΜΠΟΥΦΑΧΡΕΝΤΙΝ, ΚΑΤΣΑΜΑΝΗ

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY