Τα νέα μας
 
 
ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΘΛΕΣΗ κας ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΣ


   Χθες γίναμε μάρτυρες, άδικων κατά τη γνώμη μας διαμαρτυριών και φραστικών επιθέσεων από φιλάθλους και όχι μόνον του ΟΠΕΡ.


     Αφορμή στάθηκαν ατομικές δημοσιεύσεις στο FACEBOOK αθλητριών η παραγόντων για το θέμα της Χριστοδούλου Χρυσάνθης και τη συμπεριφορά εναντίον της στον αγώνα ΟΠΕΡ-ΑΡΤΕΜΙΣ. Δηλώνω πως η θέση του σωματείου εκφράζεται δημόσια μόνον από ανακοινώσεις επίσημες του ΔΣ ή των θεσμοθετημένων και άρα εξουσιοδοτημένων προσώπων. Δεν μας αφορούν δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με προσωπικές σχέσεις .Το σωματείο μας στη μέχρι τώρα πορεία του έχει επιλέξει την πολιτική των ήπιων τόνων.

    Δεν έχουμε εμπλακεί ποτέ σε αντιπαραθέσεις ενδοσωματειακές και δεν μπορεί αυτό να γίνει ούτε και τώρα. Προσωπικά οι θέσεις μου, είναι πάντα πολιτικές και αφορούν σε ζητήματα γενικότερα φιλοσοφίας του βόλεϊ. Οι αντιπαραθέσεις μου δε, είναι εμπεριστατωμένες , ποτέ προσωπικές και πάντα επί της ουσίας. Αυτό το απέδειξε η πρόσφατη ενασχόλησή μου με τα της ΕΟΠΕ. Το σωματείο μας έχοντας χρόνια ομάδες στις εθνικές κατηγορίες δεν επιλέγει αντιπάλους. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως δεν είμαστε « φίλοι»… όπως κατηγορηθήκαμε με το σωματείο ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, επειδή σε αυτό αγωνίζεται η πρώην παίκτριά μας ΧΡ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και χλευάστηκε. Επίσης ΈΝΑ ΣΩΜΑΤΕΊΟ δεν μπορεί ,όπως αυτό παρατάχθηκε χθες, πρόεδρος-προπονητής -17χρονες στην πλειοψηφία τους παίκτριες, να απολογείται ολόκληρο, γιατί πρώην παίκτριες του σωματείου βγήκαν στα BARτου Ηρακλείου με παίκτριες της ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και ανάρτησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Τότε ολόκληρη η Αθήνα θα ‘πρεπε να εγκαλεί τους προέδρους των σωματείων, όταν οι παίκτριες διαφορετικών σωματείων, βγαίνουν στα …μπουζούκια όντας φίλες. Θάθελα επίσης να τονίσω πως η φιλοξενία στην πόλη μας και από την ομάδα μας στο ΛΙΝΤΟ είναι από εκείνες που σημειώνουν θετικά οι αντίπαλοι.

    Θεωρούσα ότι στον Α γύρο το ίδιο πράξαμε και με τον ΟΠΕΡ. Παρ’ όλα αυτά θεωρούμε λήξαν το συμβάν και ευχόμαστε στο σωματείο του Ρεθύμνου τα καλύτερα. Το νησί μας έχει ανάγκη από ομάδα στα μεγάλα σαλόνια. Εμείς φροντίζουμε μόνο τα του οίκου μας.
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY