Τα νέα μας
 
 
ΟΠΕΡ -ΑΘΛΕΣΗ 3-0

 

      ΟΠΕΡ –ΑΘΛΕΣΗ 3-0(25-20,25-17,25-13) Με προφανή στόχο να διασκεδάσουν το παιγνίδι και να προσκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες παρατάθχηκαν οι αθλήτριές μας στο κλειστό Ρεθύμνου. Μπήκαν με πολύ όρεξη στο ματς και ακολουθούσαν τη γηπεδούχο σε απόσταση αναπνοής το σκόρ (22-20) αλλά στο τέλος με την εμπειρία του το Ρέθυμνο επιβλήθηκε. Στα δύο επόμενα σετ ο αντίπαλος εντοπίζοντας τις αδυναμίες των νεαρών αθλητριών, πίεσε και επικράτησε δίκαια. Παρά την ήττα συγχαρητήρια στα κορίτσια που είχαν στη σύνθεσή τους 9 κορασίδες!! 1 νεάνιδα και 2 γυναίκες. Πολλές απουσίες λόγω ασθένειας και τραυματισμών. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο δεν υστέρησε σε απόδοση καμία. Ακόμα και μετά το ματς υπήρχε ευφορία επιβεβαιώνοντας την πραγματικότητα που συν τοις άλλοις το βόλει είναι κυρίως ένα παιγνίδι. Στον προτελευταίο πόντο του ματς η Άννα Σαλούστρου του Ρεθύμνου στάθηκε άτυχη καθώς τραυματίστηκε. Της ευχόμαστε περαστικά και να επανέλθει. γρήγορα. ΑΓΩΝΊΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΕΣΗ: ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΝΙΚΗ , ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ ΓΙΟΥΛΗ , ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΙΧΑΗΛ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ ΒΙΚΗ , ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΚΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ , ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ,ΦΑΚΟΥΡΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΛΥΔΙΑ , ΜΑΓΚΑΦΟΥΡΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ .
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY