Τα νέα μας
 
 
ΑΘΛΕΣΗ - ΦΙΛΙΑ 0-3
Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τους φίλους που έχει αποκτήσει και που παραβρέθηκαν το Σάββατο στο κλειστό του Λίντο χάνοντας από τη σαφώς ανώτερη ΦΙΛΙΑ με 3-0 Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και στα τρία σετ η ομάδα μας ξεκινούσε ιδανικά οδηγώντας το σκόρ αλλά στη συνέχεια έχανε τον προσανατολισμό της . Αυτό κυρίως οφείλεται στην πίεση του εξασκούσε στη εξέλιξη του ματς η ΦΙΛΙΑ αλλά και κάποια λάθη απειρίας από τις αθλήτριες μας Η ομάδα της ΦΙΛΙΑΣ παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και καθοδηγούμενη από την εμπειρία των παικτριών της επέβαλε το ρυθμό της. Στον Α΄ γύρο στην πρεμιέρα στη συνάντηση των δυο ομάδων ο αγώνας είχε τελειώσει 3-2 υπέρ της ΦΙΛΙΑΣ. Η ΑΘΛΕΣΗ παρατάχθηκε με το πιο νεαρό σχήμα που έχει κατέβει μέχρι τώρα με ότι αυτό συνεπάγεται. Πριν από την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ομάδας τίμησε την λίμπερο της ΦΙΛΙΑΣ Άντζελα Θύμο, μία αθλήτρια από τα σπάργανα της ΑΘΛΕΣΗ που εκτός από τις διακρίσεις στις σπουδές και στο πρωτάθλημα της Α2, διακρίνεται για το σπάνιο ήθος τη σοβαρότητα και την ωριμότητα που επιδεικνύει. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο θα χαιρόμαστε με τις επιτυχίες της και αισθανόμαστε περήφανοι. Στον αγώνα παραευρέθηκε και μας τίμησε με την παρουσία του ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανόλης Στρατάκης Σετ 20-25 14-25 13-25 ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης) Μανωλάκη, Παρασκάκη, Γενιτσαρίδη, Καλαϊτζάκη, Μιχαήλ, Χατζάκη, Κέσκου (λ) Χατζηνικολάου (λ) ΜπόληΚτιστάκη, Νοικοκυράκη, Χριστάκη, ΦΙΛΙΑ (Καλλή) Νικολαίδου, Νικολού Χασιώτη, Κόρνια, Σπυριδάκη, Κολοφούση, Θύμο (λ), Βογιατσή, Κουλτουρμίδου, Καλλή


 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY