Τα νέα μας
 
 
Η ΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΕΣΗ

Κι άλλες φορές η Μαία Γενιταρίδη μας είχε κάνει υπερήφανους αγωνιζόμενη είτε με την ομάδα μας είτε με την Εθνική ομάδα αλλά αυτή τη φορά έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα. Μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια και με την καθοδήγηση της καθ όλα άξιας Καρολίνας Μπαρζούκα έγραψαν ιστορία χτες στη Σερβία αφού προκρίθηκαν στα τελικά τοπυ Πανευρωπαϊκού πρωτθλήματος και πήραν το εισιτήριο για την Άγκυρα το Μάϊο.

Η Μαρία βασικός συντελεστής της προσπάθειας έγραψε τη δική της ιστορία. Πρώτη σκόρερ και ηγέτης στο τελευταίο πιο αγχώδες και καθοριστικό ματς με την Πορτογαλία έγραψε τους τίτλους της πρόκρισης με κεφαλαία γράμματα στο Σλάκοβο της Σερβίας.

Η Μαρία επιτέλεσε άθλο αφού την διάρκεια της προετοιμασίας παραμονές Χριστουγέννων τραυματίστηκε σε φιλικό με την Βουλγαρία.

Είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία 20 χρόνια που η εθνική επιτυγχάνει πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού

φωτο 1 η Μαρία πρώτη απο αριστερά πανηγυρίζει ένα πόντο με την Κροατία

http://volleynews.gr/index.php?option=com_zoo&task=item&item_id=2333&Itemid=166

φωτο 2 σε επίθεση εναντίον της Αυτρίας

http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/photo.php?fbid=2719564427399&set=o.61106576780

 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY