Τα νέα μας
 
 
ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Οδύσσειας συνέχεια για την ομάδα μας στα εκτός έδρας παιγνίδια. Μετά την απεργία των Λιμενεργατών και τη γνωστή ταλαιπωρία στο ματς με την ΦΙΛΙΑ, μετά τα 9 μποφώρ στο ματς με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ήρθε το παιγνίδι με την ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ να ολοκληρώσει το βατερλώ.

Η ομάδα ταξίδεψε χωρίς τη ΜΑΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗ η οποία έλειπε στη Σερβία για το πανευρωπαϊκό κορασίδων. Ζητήσαμε αναβολή όπως είχαμε δικαίωμα και ακουσον - ακουσον ορίστηκε Τετάρτη12-1-2011  20.30 το βράδυ!!! αντι 17.00 που έχει συμφωνηθεί εξ αρχής. Με λίγα λόγια 2 εργάσιμες ημέρες στην Αθήνα! αφού ούτε αεροπλάνο ήταν δυνατόν να προλάβουμε. Δύο μέρες απουσίας από το σχολείο και πάει λεγοντας.

Μπροστά σ αυτό το εκβιαστικό δίλλημα της Πετρούπολης και με την Ομοσπονδία απαθή επιλέξαμε να αγωνιστούμε χωρίς τη Μαρία η οποία την ίδια ώρα στη Σερβία έγραφε ιστορία με την Εθνική κορασίδων προκρινόμενη στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Για τον αγώνα να αφαφέρουμε πως η ομάδα παρά τις ελλείψεις πάλεψε όσο μπορούσε, ισοφάρισε 1-1 τα σετ και προηγήθηκε στο τρίτο σετ 16-10. Κάπου εκεί ήρθε ο τραυματισμός της Ευτυχίας Μιχαήλ και τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Αυτή η ομάδα έχει μάθει στις ελλέιψεις και τις δυσκολίες από την αρχή αλλά είπαμε....  Κάθε ματς εκτός έδρας και μία Οδύσσεια!

Κανένας σεβασμός και καμμιά προστασία σε μια ομάδα που διακρίνεται στην ανάπτυξη και τροφοδοτεί συνεχώς με παιδια τις Εθνικές ομάδες

Παρόλο που μας πείραξε η μικρόψυχη στάση της ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ χαλάλι αφού η ήττα μας συνέβαλε σ ένα Ελληνικό θρίαμβο.

Η σύνθεση

ΑΘΛΕΣΗ (Μ. Μανωλάκης)  Μανωλάκη, Παρασκάκη, Χατζάκη Ραφ, Μαυρέα, Μιχαήλ, Κούρδογλου Χατζηνικολάου(λ) Κτιστάκη, Μπόλη, Κέσκου
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY