Τα νέα μας
 
 
ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ

ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

 

Ενοχλήθηκε πολύ η διοίκηση του σωματείου μας καθώς και η γυναικεία ομάδα για το γεγονός της μη καθόδου της ομάδας του ΑΠΌΛΛΩΝΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. Το γεγονός ότι αποκτήσαμε 3 βαθμούς στα χαρτιά δεν τιμά κανέναν και ιδίως το σωματείο μας που καθημερινά πασχίζει για το καλύτερο. Στόχος μας εδώ και χρόνια είναι να μαθαίνουμε τους αθλητές ότι οι αγώνες γίνονται εντός γηπέδων με όποιο κόστος. Η φετινή χρονιά για μας όπως και για άλλους είναι πολύ δύσκολη δεν το αρνούμαστε. Εξαναγκαζόμαστε να ταξιδεύουμε με πενιχρές οικονομίες, βάζοντας δανεικά χρήματα, χρεώνοντας τις προσωπικές μας κάρτες. Δεν διανοηθήκαμε όμως ένα πρωτάθλημα με τόσο λίγες ομάδες να μην το κάνουμε εμείς οι ίδιοι ανταγωνιστικό. Ο κόσμος μας ήλθε να παρακολουθήσει θέαμα και έφευγε άπραγος. Το τηλεοπτικό κανάλι που μεταδίδει CRETA  TV τα εντός έδρας παιχνίδια μας, ειδοποιήθηκε την τελευταία στιγμή να μην κουβαλήσει το συνεργείο του. Περιμέναμε αν μη τι άλλο μια ειδοποίηση έστω την παραμονή του αγώνα. Δεν γνωρίζουμε αν ειδοποιήθηκε η ΕΟΠΕ. Ο πρόεδρος της ΚΕΠ δεν γνώριζε κάτι.

Ζητούμε συγνώμη από τους μικρούς φιλάθλους και τους γονείς τους ,καθώς και από όλο το φίλαθλο κοινό για την ταλαιπωρία. Ευχόμαστε να τους αποζημιώσουμε μετά τις γιορτές παίζοντας όμορφο βόλεϊ. Τους καλούμε να μας συμπαραστέκονται πάντα και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και οικογενειακή γαλήνη. Ο αθλητισμός μας δυναμώνει να αντιστεκόμαστε σε όλες τις αντιξοότητες. Θ α παλέψουμε και την οικονομική κρίση  και θα βγούμε νικητές!
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY