Τα νέα μας
 
 
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΠΑΤΡΙΣ"

Τα μποφώρ “ζάλισαν” τις γυναίκες της ΑΘΛΕΣΗ
ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕ 3-0


Επηρεασμένη από το πολύ δύσκολο ταξίδι (μετέβη στην Αθήνα ακτοπλοϊκώς τα μεσάνυχτα του Σάββατου με 9 μποφώρ), η ΑΘΛΕΣΗ δεν κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στον Ηλυσιακό, γνωρίζοντας χθες την ήττα με 3-0.

Το τοπικό συγκρότημα έχασε αμαχητί τα δύο πρώτα σετ και παρά τη βελτίωση που παρουσίασε στο τρίτο, δε μπόρεσε να αποφύγει την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών.

«Υποστήκαμε μεγάλη ταλαιπωρία για να φθάσουμε και αυτό δεν είναι δικαιολογία.Τα κορίτσια δεν ήταν σε θέση να κοντράρουν μια καλή ομάδα όπως ο Ηλυσιακός» ,σχολίασε ο τεχνικός της ΑΘΛΕΣΗ Μανόλης Μανωλάκης που παρέταξε τις Παρασκάκη, Γενιτσαρίδη, Μαυρέα, Μιχαήλ, Κτιστάκη, Μανωλάκη, Χατζηνικολάου (λίμπερο), Κέσκου, Κούρδογλου, Βενετικίδου, Μπόλη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ : Μέξη, Μπέμπη, Δασκαλοπούλου, Καραγιαννίδου, Κίκηρα, Ράγκου, Πασχάλη (λ), Σωτηρίου, Σαρλάνη, Παπαδάκη, Τσέλιου, Αναστασοπούλου

Τα σετ ήταν : 25-10,25-14,25-22

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΛΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΟΠΕ

      ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ

http://www.ilisiakosvolley.com/content/view/702/1/
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY