Τα νέα μας
 
 
A2: ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΑΘΛΕΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΒΟΛΕΙ
     Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο Λίντο -που ευτυχώς ήταν πολλοί- το Σάββατο το απόγευμα,  απόλαυσαν ένα καταπληκτικό παιγνίδι. Ωραίο βόλεϊ, ντέρμπι με τα όλα του. Ατμόσφαιρα φανταστική αλλά  φιλική.
     Από τη μια η πανίσχυρη ομάδα του ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και από την άλλη η νεανική και φιλόδοξη ομάδα μας δημιούργησαν τις συνθήκες για να δοθεί ένα καταπληκτικό ματς. Η διακύμανση του σκορ και η εναλλαγή στο προβάδισμα έδωσαν σασπένς στην εξέλιξη του αγώνα.
     Στο τέλος των σετ όπου το σκορ γίνεται πιο βαρύ υπερίσχυσε η εμπειρία η κλάση και η προσωπικότητα κάποιων αθλητριών όπως οι: Φεντότοβα, Σαλούστρου,  Μητυληναίου και έτσι τελικός νικητής ήταν το Ρέθυμνο με σκορ 3-1.
    Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο έφυγε πολύ ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος, πιστεύουμε δε  ότι είναι ένα κίνητρο για να παρακολουθήσει και τα επόμενα παιγνίδια.
Με την ομάδα του ΡΕΘΥΜΝΟΥ είχαμε δώσει 3 ματς στη διάρκεια της προετοιμασίας όπου η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φιλική αλλά αυτό επιβεβαιώθηκε και στο επίσημο παιγνίδι.
    Οι αγωνιζόμενες  ομάδες εκμεταλλευόμενες την παρουσία μετέτρεψαν το ματς σε γιορτή. Θα ήταν ευχής έργο να είναι έτσι γεμάτα τα γήπεδα του βόλει παντού και τέτοια παιγνίδια πηγαίνουν το βόλει ένα βήμα παραπέρα. 
    Το φινάλε έβρισκε  τις   οι δύο ομάδες και τα επιτελεία τους να φωτογραφίζονται μαζί, κάτι που δεν συνηθίζεται.
    Τα κορίτσια μας έκαναν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα πολύ καλό παιγνίδι χωρίς να γευτούν τη χαρά της νίκης αλλά η ικανοποίηση για το βόλει που παίζουν καλύπτει και την ήττα. Το μέλλον τους ανήκει.

Συγχαρητήρια για δεύτερο ματς και είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν σύντομα και τα αποτελέσματα.

Καλή πορεία στο Ρέθυμνο.

Και ελπίζουμε του χρόνου η Κρήτη να έχει εκπτόσωπο στην μεγάλη κατηγορία

 

ΡΕΘΥΜΝΟ (Μιχάλης Χαχαγιόπουλος) Φεντότοβα, Μητυληναίου, Μαύρου, Θωμαϊδη, Σαλούστρου,  Σμπυράκη, Σημαντηράκη (λ) Βροντάκη Χατζοπούλου, Ροδινού, Λειβαδιτάκη Δρανητινού


ΑΘΛΕΣΗ (Μανόλης Μανωλάκης) Μανωλάκη, Παρασκάκη, Γενιτσατίδη, Μιχαήλ, Μαυρέα, Κουμβάκη Μάρκογλου (λ) Χατζάκη Ραφ, Κορωνίδου, Μπόλη, Κούρδογλου, Κέσκου.

φωτο πριν τον αγωνα  http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=1870923&o=all&op=1&view=all&subj=61106576780&id=1273866574

φωτο μετα τον αγωνα http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=1870925&o=all&op=1&view=all&subj=61106576780&id=1273866574&fbid=1723550009934

φωτορεπορταζ της εφημερίδας "ΠΑΤΡΙΣ" http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=101169328&o=all&op=1&view=all&subj=61106576780&id=1205682562

                                                         http://www.patris.gr/articles/192215
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY