Τα νέα μας
 
 
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΗΤTΑ ME 3-2 ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΕΣΗ

Παρά την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα -φτάσαμε 17:15 στο γήπεδο(ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ 18:00)  γιατί η ομοσπονδία δεν το άλλαξε ,- η ομάδα μας έδειξε χατρακτήρα και στάθηκε αντάξια της πολύπειρης ομάδας της ΦΙΛΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Χάσαμε με 3-2 σκορ και με τα σετ να γεμίζουν. Το πρώτο να το παίρνει ομάδα μας με 25-27, το δεύτερο να το χάνουμε με 28-26. το τρίτο να προηγούμαστε 21-25 , το τέταρτο να το χάνουμε 25-23 για να παραδοθούμε ανευ λόγου για ένα σφύριγμα του διαιτητή στο4ο σετ (στο 23-23)  και στο  ταϊμπεϊκ να χαρίζουμε! τη νίκη με 15-5.

τα αποτελέσματα όλων τ6ων ομίλων και οι συνθέσεις

http://www.volleyball.gr/index.php?option=mod_content&articleid=773&view=article&submnuid=290

φωτογραφίες απο το ματς ΦΙΛΙΑ -ΑΘΛΕΣΗ

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=61106576780

Η ομάδα έδειξε και τη δουλειά και το ταλέντο της και να μην ξεχνάμε πως είναι πολύ μικρή σε μέσο όρο ηλικίας.Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Η ΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ 2/3 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ;

http://www.patris.gr/articles/191825
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY