Τα νέα μας
 
 
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με προβλήματα ξεκινά η αποστολή για το πρώτο ματς -στην Α2 ΕΘΝΙΚΉ κατηγορία- η γυναικεία ομάδα.Η ΕΟΠΕ δεν δέχτηκε αίτημά μας λόγω της απεργίας των ναυτεργατών, να αλλάξει το παιχίδι με την ΦΙΛΙΑ και να το τοποθετήσει στις 11/12/10 μια μέρα πριν το ματς που θα δίναμε με τον Ηλυσιακό. Η πρότασή μας όπως όλοι καταλαβαίνουν δεν ευνοούσε το σωματείο μας αγωνιστικά ,μιας και θα δίναμε 2 ματς σε 1 Σαββατοκύριακο,απλά βόλευε οικονομικά ΑΘΛΕΣΗ ΚΑΙ ΕΟΠΕ,μιας και οι καιροί που ζούμε είναι πολύ δύσκολοι. Σημειωτέον εκείνο το Σαββατοκύριακο η ΦΙΛΙΑ είχε ρεπό.Ακατανόητα λοιπόν τα επιχειρήματα περί αλλοίωσης πρωταθλήματος.Κατανοητό για μας θα ήταν να εφαρμοσθεί το άρθρο 20 του κανονισμού περί δυσχέρειας της μετακίνησής μας.

Εξάλλου στο παρελθόν εμείς με Γ ΕΘΝΙΚΗ ανδρών σε ένα Σαββατοκύριακο δώσαμε ματς στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ και στον ΕΣΠΕΡΟ .

Ρωτάμε απλά, δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος όταν αναγκαζόμαστε να μετακινηθούμε με την μικρότερη αποστολή γιατί το ένα εισιτήριο στο αεροπλάνο στοιχίζει πήγαινε έλα 240 ευρώ;

Γιατί οι ομάδες της επαρχίας δεν θα πρέπει να αγωνίζονται με ίσους όρους ;Η αποζημίωση της ΕΟΠΕ -αν έρθει-, δεν πρέπει να το λαμβάνει υπ' όψιν;Δηλαδή για πλάκα κάποιος πετάει 3500 ευρώ ,ενώ η αντίστοιχη ομάδα της Αθήνας έχει μόνο 2 μετακινήσεις για Κρήτη και οι υπόλοιπες εντός λεκανοπεδίου.

Ποιός είναι εκείνος που αβασάνιστα λέει άμα δεν έχεις λεφτά δεν ανεβαίνεις κατηγορία!

και τι απαντά στο ερώτημα όταν  έχεις παιδιά και αθλητές πως τους λές δεν ανεβαίνετε.Η κάποιοι προσβλέπουν στο να έχουν σωματεία σαν την ΑΘΛΕΣΗ αθλητές-τριες για να απομυζούν.


 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY