Τα νέα μας
 
 
Δυνατό φιλικό των γυναικών με τον ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

      Όσοι βρέθηκαν στο Λίντο την Τετάρτη απόλαυσαν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιγνίδι ανάμεσα στην ΑΘΛΕΣΗ  και τον ΟΠΕΡ.

    Οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό βόλεϊ καθώς παρατάχθηκαν με όλο το δυναμικό τους χωρίς απουσίες. Ο ΟΠΕΡ μια πανίσχυρη ομάδα που φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει για την άνοδο στην Α1 με πολύπειρες αθλήτριες και η ΑΘΛΕΣΗ με πολύ νεαρά κορίτσια βοηθούμενες από δύο εμπειρες, εδειξαν πως θα προσφέρουν πολλά στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών

    Το παιγνίδι κέρδισε η ομάδα του ΟΠΕΡ με 3-1 (22-25, 15-25, 23-25 25-17). Από τον ΟΠΕΡ ξεχώρισε η προσωπικότητα και η κλάση της Ήρας Φεντότοβα και από την ΑΘΛΕΣΗ δεν είχαμε κάτι ανάλογο μιιάς και τα κορίτσια όλα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση επιδεικνύοντας ζήλο και αγωνιστικότητα.

    Ευχαριστούμε την τον ΟΠΕΡ για την ανταπόκριση στη πρόσκλησή μας, καθώς και τους διαιτητές κ. Βλαχάκη Μανόλη και Σπυριδάκη Δέσποινα που διήθυναν άψογα το μάτς

    H ομάδα μας όπως παρατάχθηκε στο παιγχνίδι με τον ΟΠΕΡ http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=1817910&o=all&op=1&view=all&subj=61106576780&id=1273866574&fbid=1697651722493
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY