Τα νέα μας
 
 
Μεγάλο βήμα για την άνοδο. ΑΘΛΕΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΘΛΕΣΗ 1-3 (25-21, 19-25, 22-25, 22-25)
Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και τίποτα                                                                                                                         Οι αθλήτριες υπερέβαλαν εαυτόν και κέρδισαν ένα σύνολο από έμπειρες παίκτριες.                                                                   Στον άλλο αγώνα της ημέρας Απολλώνιος- Αστέρας Αγ Δημητρίου 3-2

 Στιγμές συγκίνησης πριν την έναρξη καθώς τιμήθηκαν από τη Διοίκηση παλιές δόξες της ΑΘΛΕΣΗ, πρωταθλήτριες κατά τη 10ετία ΄90.
Η ΑΘΛΕΣΗ δεν ξεχνάει τα παιδιά της. Αν σήμερα υπάρχουν διακρίσεις και παραγωγή ταλαντούχων αθλητριών οφείλεται σ΄ αυτά τα κορίτσια που στήριξαν και έδωσαν ώθηση στην ομάδα στα πρώτα της βήματα.
Όπως έλεγε και ο αείμνηστος πρόεδρος Βαγγέλης Καπαρουνάκης. "Η παρουσία της ΑΘΛΕΣΗ άλλαξε τα δεδομένα στο Κρητικό βόλει".
Σας ευχαριστούμε, Γαλάτεια Κηροπούλου , Κατερίνα Γαργιεράκη , Μαριλένα Λίβα , Κορίνα Δουσση , Εύη Λαγουβαρδου, Βούλα Πατραμάνη, Μαρία Παπαδάκη*
Θα ακολουθήσουν στο μέλλον παρόμοιες τιμές και για άλλες γενιές αθλητριών μας

 

 

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY