Τα νέα μας
 
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΓΥΜΝΑΙΚΕΣ

Τρίτος φετινός τίτλος για την ΑΘΛΕΣΗ. Και τι τίτλος! Πρωταθλήτρια γυναικών Κρήτης και άνοδος στην Α2 όπου επιστρέφει μετά από τρία χρόνια.

Η ΑΘΛΕΣΗ στον πρώτο τελικό στο Ρέθυμνο νίκησε 3-1 το Αρκάδι (25-23, 17-25, 26-24, 25-23) ενώ στον 2ο τελικό που έγινε στο Ηράκλειο 3-0 (25-20, 25-19, 25-14).

“Στον πρώτο τελικό είχαμε πολύ άγχος και νευρικότητα. Αξιοσημείωτο: Στο 4ο σετ γυρίσαμε εις βάρος μας 17-7 και πήραμε το σετ και το παιγνίδι! Στον 2ο τελικό παίχτηκε πολύ καλό βόλεϊ.

Παρουσιαστήκαμε με τρία νέα πρόσωπα, Κτιστάκη, Κάντα, Γενειατάκη και πήραμε πιο ανετα την νίκη, μας είπε ο προπονητής της ΑΘΛΕΣΗ Μανώλης Μανωλάκης που πανηγύρισε τον 3ο φετινό τίτλο του μετά τις κορασίδες και νεάνιδες. 

Στην διάρκεια του πρωταθλήματος ποτέ η ΑΘΛΕΣΗ δεν βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά στο τέλος ήταν αυτή που χαμογέλασε.

“Για τα αποτελέσματα της χρονιάς προσπάθησαν πολύ η διοίκηση, οι προπονητές των υποδομών και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων. Ευχαριστούμε την PIZZA GRAND για τη στήριξη. Συγχαρητήρια στο Αρκάδι για την πολύ καλή παρουσία του στους τελικούς τα δύο τελευταία χρόνια. Δουλεύει σωστά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια”, λέει ο κ. Μανωλάκης και τονίζει: “Η ΑΘΛΕΣΗ επενδύει στην ποιότητα και αυτό αποδίδει μακροπρόθεσμα. Στα τρία χρόνια απουσίας από την Α2 αναδείχθηκε μια νέα γενιά από ταλαντούχες αθλήτριες που πλαισίωσαν πολύ θετικά την εμπειρία των μεγαλύτερων”.

Οι αθλήτριες που στηρίχθηκε ο σύλλογος για τον τίτλο ήταν: Μανωλάκη (Αρχ.), Μαυρέα, Κτιστάκη, Κέσκου, Κουφαλιτάκη, Κογεράκη, Μαριάτου (λ), Σκανδαλάκη, Πρίφτι, Κάντα, Γενειατάκη, Δόσπρα (λ), Παπαδάκη και Δουλγεράκη.

• Η Ε.Σ.Π.Ε. Κρήτης συγχαίρει την ομάδα της ΑΘΛΕΣΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή επιτυχία στην Α2 Εθνική κατηγορία.


 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY