Τα νέα μας
 
 
Η Μ. Γενιτσαρίδη με υποτροφία στις ΗΠΑ, άλμα στην αθλητική της καριέρα

   

  Η μεγάλη αθλήτρια της ομάδας μας, του Κρητικού και του Ελληνικού βόλεϊ, έκανε την μεγάλη πτήση για τις ΗΠΑ όπου, θα φοιτά την προσεχή περίοδο ως υπότροφος του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ.

  Ως αναγνώριση του ταλέντου της αποτελεί η ένταξή της στην ομάδα των PITT PANTHERS που αγωνίζονται στην μεγάλη κατηγορία του Αμερικάνικου πρωταθλήματος.

   Το ΔΣ της ομάδας για το πολύ σημαντικό αυτο γεγονός απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Μαρία Γενιτσαρίδη είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα, καθώς αναχωρεί την Παρασκευή  9 - 8 - 2013 για το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, αφού εξασφάλισε τη σχετική υποτροφία.

Θα αγωνίζεται στην ομάδα  “PITT PANTHERS”  κατηγορίας Α1 κάτω από τις οδηγίες του σπουδαίου προπονητή Dan Fisher. Η εγγραφή της πραγματοποιήθηκε με εισήγηση  της Assistant Coach  Lindsey Cambell,  η οποία την παρακολούθησε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και αφού πέρασε με επιτυχία τις σχετικές εξετάσεις.

Το αποκορύφωμα της  πορείας αυτής ξεκίνησε όταν  σε ηλικία 12 ετών, έκανε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες της ΑΘΛΕΣΗ το 2006. Στα 13 της αγωνιζόταν στις Γυναίκες.

Την περίοδο 2007-08 αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων ως πρωταθλήτρια Κρήτης.

Την περίοδο 2009-10, ως 15χρονη, ηγήθηκε και πρωταγωνίστησε την άνοδο της ΑΘΛΕΣΗ στην Α2 κατηγορία και  κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Την περίοδο 2011-12  στέφθηκε με το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων με την ΑΘΛΕΣΗ όπου τιμήθηκε ως  καλύτερη επιθετικός και την επόμενη περίοδο μετακινήθηκε στην ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ Α2

Η πολύ καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα, απέφερε την πρόσκληση της στην Εθνική Γυναικών, όπου το παρόν καλοκαίρι αγωνίστηκε με τα Εθνικά χρώματα για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και σους Μεσογειακούς αγώνες.

Έχει θητεύσει σε όλες τις Εθνικές ομάδες αναδεικνυόμενη αρκετές φορές πρώτη σκόρερ στις μικρές εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.

Το σωματείο μας μόνο χαρά και ικανοποίηση μπορεί να αισθάνεται.

Η Μαρία με τα γνωστά όπλα της, συγκέντρωση, σοβαρότητα, συνέπεια,   σωματικά - πνευματικά προσόντα και ταλέντο, μπορεί να αγωνιστεί στο ψηλότερο επίπεδο του Βόλεϊ και βέβαια στην μεγάλη κατηγορία της Αμερικής με επιτυχία.

Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρει και οικογένεια της  ΑΘΛΕΣΗ της το εύχεται ΟΛΟΨΥΧΑ.

 

Επ΄ ευκαιρία να ευχαριστήσουμε την Ένωση Βύρωνα και τον Προπονητή της, τους  Εθνικούς Προπονητές που συνέβαλαν στην ολοκλήρωσή της και την Ομοσπονδία για την στήριξη που της παρείχε.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο Γ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ                  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

 

  

    Η 15χρονη τότε Μ Γενιτσαρίδη στον τελευταίο αγώνα που χάρισε το πρωτάθλημα στις γυναίκες της ΑΘΛΕΣΗ . Χανιά ΣΦΠΧ-ΑΘΛΕΣΗ 2-3. (περίοδος 2009-10)

   

     Πολύ καλό κλείσιμο και μπλοκ

 

  Επίθεση στη ευθεία από τη ζώνη 2

 

 

   Σε αγώνα της εθνικής με αντίπαλο την Αυστρία

 

Οι αθλήτριες της ΑΘΛΕΣΗ δείχνουν το χαλκινο μετάλλιό τους στο πανελλήνιο νεανίδων,

στο μέσον η Μαρία κρατάει και το κύπελλο της καλύτερης επιθετικού

 

 

 Η Μαρία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λιγο πρίν πραγματοποιήσει τη "μεγάλη πτήση"
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY