Τα νέα μας
 
 
Ο Γιώργος Μονιάκης κι ο Νίκος Κωστακόπουλος οι μεγάλοι νικητές στα Μάταλα.

   Ο Γιώργος Μονιάκης με άξιο παρτεναίρ τον Νίκο Κωστακόπουλο θριάμβευσαν στο μεγάλο τουρνουά beachvolley στα Μάταλα. Νίκησαν στον τελικό τους πολύ καλούς και συμπαθέστατους αδερφούς Τσαλικιάν και δίκαια σήκωσαν το τρόπαιο.

    Όσοι βρέθηκαν στα Μάταλα παρακολούθησαν ένα πολύ καλό τελικό, όπου οι νικητές έμειναν πίσω στο σκόρ χάνοντας το 1ο σετ. Στη συνέχεια η κυριαρχία του Νίκου Κωστακόπουλου στο φιλέ και οι εκπληκτικές άμυνες του Γιώργου Μονιάκη άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Πολλές φορές Ο Γ Μονιάκης ανάγκασε τους θεατές να σηκωθούν όρθιοι προκειμένου να επιβραβεύσουν κάποια από τις γνωστές θεαματικές του ενέργειες.

     Ο Γιώργος με προσεκτικότερη τακτική και διαχείρηση του ταλέντου του, μπορεί να φτάσει στις κορυφές του αθλήματος. Του το ευχόμαστε μιας και είναι γέννημα-θρέμα της ομάδας μας.

  Στις γυναίκες οι Αθηναίες Ματιάδη-Βλασερού επικράτησαν των Παρασκάκη-Κατερίνη με 2-1 και σήκωσαν το τρόπαιο.

    

          Πριν τον αγώνα

 

   

     Ο Νίκος Κωστακόπουλος βγάζει ωραία το Γιώργο Μονιάκη στο φιλέ κι αυτός με πολύ δυνατό  καρφί               τελειώνει τη φάση.

 

    

        Οι νικητές μετά την απονομή

 

  Το βάθρο των νικητών στα Μάταλα

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY