Τα νέα μας
 
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
 Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

 

Μεγάλη χαρά έδωσαν στο σωματείο μας οι αθλητές του εφηβικού τμήματος που κατέκτησαν την Α Παγκρήτια θέση .Ο αγώνας είχε μεγάλη αγωνία μιας και η πολύ  καλή ομάδα των Χανίων (ΚΥΔΩΝ),προηγήθηκε 2-0 στα σετ. Η αποφασιστικότητα όμως των παικτών μας , το στοχευμένο σερβίς , η μαχητικότητα στην άμυνα ,αλλά κυρίως η μεγάλη δίψα για διάκριση έφεραν το ποθητό αποτέλεσμα.

3-2 λοιπόν υπέρ του σωματείου ΑΘΛΕΣΗ έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο κλειστό του Ρεθύμνου (31/10/10),με τα σετ να εξελίσσονται ως εξής:

21-25,23-25,11-25,25-21,15-13.

Ο προπονητής του τμήματος Μανόλης Παπαδάκης που φέτος ανέλαβε το τμήμα μετά την θητεία της αδελφής του Κούλας Παπαδάκη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί αποτελεί κομμάτι του συλλόγου και ενεργός αθλητής του ανδρικού τμήματος.

Το σωματείο δίδει ιδιαίτερη σημασία στην συνέχεια των πραγμάτων και καταστάσεων έτσι ώστε να αναδεικνύονται από τα σπλάχνα του νέοι αθλητές αλλά και προπονητές και παράγοντες.

Το ΔΣ εύχεται καλή πορεία στο τμήμα και καλή αρχή και επιτυχίες σε όλα της τα τμήματα.

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=61106576780
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY