Τα νέα μας
 
 
ΚΥΠΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΟΥ

(1) ΚΥΔΩΝ- ΣΟΥΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Οκτωβρίου 2012
(2) ΑΘΛΕΣΗ- ΓΕΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Οκτωβρίου 2012,ωρα 14:00 ΛΙΝΤΟ
(3 ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ- ΓΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Οκτωβρίου 2012
(4) ΝΙΚ. (3)- ΝΙΚ. (2) ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Νοεμβρίου 2012 (έδρα του Νικητή 3).

Ο νικητής του αγώνα 1 περνάει απ’ ευθείας στην Β΄ φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ενώ η δεύτερη ομάδα που θα περάσει θα είναι ο Νικητής του αγώνα (4).
Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ δικαιούται να ορίσει και να διεξάγει έναν τελικό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα προκριθούν στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών , ώστε να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος Κρήτης.

Για το Κύπελλο ΑΝΔΡΩΝ θα έχουμε τις ομάδες :
ΟΠΕΡ
ΑΘΛΕΣΗ
ΓΕΗ
ΓΕΙ
ΚΥΔΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
(1) ΚΥΔΩΝ- ΟΠΕΡ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Νοεμβρίου 2012
(2) ΑΡΗΣ- ΑΘΛΕΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 Νοεμβρίου 2012
(3) ΝΙΚΗΤΗΣ 2- ΓΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 Νοεμβρίου 2012 (έδρα του Νικητή 2)

Ο νικητής του αγώνα 1 περνάει απ’ ευθείας στην Β΄ φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΔΡΩΝ, ενώ η δεύτερη ομάδα που θα περάσει θα είναι ο Νικητής του αγώνα (3).

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ δικαιούται να ορίσει και να διεξάγει έναν τελικό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα προκριθούν στην Β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ώστε να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος Κρήτης.

Σωματείο που έχει Δηλώσει Συμμετοχή και δεν μετέχει ή παραιτείται του αγώνος, είτε γυναικών είτε ανδρών, αποκλείεται των περαιτέρω αγώνων και του επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα της κατηγορίας που θα ανήκει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΒΟΛΕΙ 2009-ΧΡΟΝΗΣ 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY