Τα νέα μας
 
 
ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Ο.ΠΕ

Σήμερα διεξήχθησαν οι εκλογές στην ΕΟΠΕγια την ανάδειξη ΔΣ τετραετίας.Το σωματείο ΑΘΛΕΣΗ δια της προέδρου κας Καλουδιώτη Μαρίας κατήλθε με ανεξάρτητη υποψηφιότητα. τα ρεπορτάζ του τύπου έχουν ως εξης

http://www.volleynews.gr/2010-09-26-15-54-28/6  

http://www.volleynews.gr/2010-09-26-15-54-28/item/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE?category_id=10

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, όλους σας

Φίλους ,συμπατριώτες , και συναδέλφους του Βόλεϊ.

Η μάχη που δόθηκε(εκλογές! Σήμερα,1 Σεπτεμβρίου), ήταν εξαιρετικά σημαντική η ασήμαντη, όσο την εκτιμά κανείς, μπροστά στην λαίλαπα που μαστίζει χώρα. Ήταν εξαιρετικά σημαντική η ασήμαντη μπροστά στους καθημερινούς δρόμους που χαράζει ο κάθε ένας μας για σταθεί όρθιος ο ίδιος και δευτερευόντως το σωματείο του.

Για μένα προσωπικά υπήρξε σημαντικά ασήμαντη στιγμή, γιατί το παιχνίδι  ήταν  με σκορ γνωστό  από τα πριν! Όμως  ΑΞΙΖΕ ΗΘΙΚΑ γιατί ήταν θέμα  στοιχήματος και απόδειξης σε κάποιους, ότι στεκόμαστε  όρθιοι! Συμπορεύτηκα λοιπόν με κάποιους φίλους σε αυτόν τον αγώνα βάζοντας θεμέλιο για το μέλλον.

Μαρία Καλουδιώτη

 

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY