Τα νέα μας
 
 
ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΑΘΛΕΣΗ-ΒΥΡΩΝΑΣ 2-3

      Η ΑΘΛΕΣΗ μετα από 2 χρόνια παραμονής στην Α2 αποχαιρέτησε την κατηγορία, αφού χρειάστηκε να φτάσει στην τελευταία αγωνιστική για να δωσει τη μάχη της παραμονής.

     Η ομάδα που έκανε την επιλογή να στιριχτεί σε νέες αθλήτριες και κατά βάση  δικά της παιδιά δεν μπόρεσε να αντέξει τις δυσκολίες των καιρών. Ο αγώνας ήταν άνισος σε σχέση με τις ομάδες ης Αθήνας και αυτό το γνωρίζαμε.

     Πρέπει να συγχαρούμε την επίσης νεανική ομάδα του ΒΥΡΩΝΑ για την παραμονή της.

    Η ομάδα μας χρειαζόταν νίκη με 3-0 ή 3-1. όλα κρίθηκαν  στο 3ο σετ όπου το σκορ ηταν 1-1 σετ και η ομάδα μας προηγήθηκε 20-16. Κι ενώ βαδισε ολοταχώς προς την κτάκτηση, η απώλεια συγκέντρωσης έδωσε το σέτ στις φιλοξενούμενες. Εκεί τερματίστηκε ουσιαστικά και η υπόθεση παραμονής

    Για την ιστορία να αναφερθεί πως το παιγχίδι τέλειωσε με επικράτηση του ΒΥΡΩΝΑ  με 3-2 

    Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ  ΩΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΛΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΣ, ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

    Και επειδή στη ζωή όταν χάνεις κάτι  ταυτόχρονα κερδίζεις και κάτι, η ΑΘΛΕΣΗ  μπορεί να υπερηφανεύεται για τα παιδια της. Παιδιά άπειρα μεν αλλά πολλές αθλήτριες υψηλού επιπέδου με μέλλον.

     Τα σετ: 19-25, 25-19, 22-25, 25-23, 6-15

ΑΘΛΕΣΗ: Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Μαλουσάρη, Μιχαήλ, Κούρδογλου, Καλαϊτζάκη, Καραγρηγορίου (λ), Χατζάκη Ελ.(λ)

ΒΥΡΩΝΑΣ: Γεωργοπούλου, Καραμπάγια, Μελετιάδη, Βασιλαντωνάκη, Ζουγανέλη, Διαμαντή, Κούζα (λ), Μάνιου (λ).

 

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY