Τα νέα μας
 
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

        Αυτή τη φορά η καλή εμφάνιση συνδιάστηκε και με αποτέλεσμα και μάλιστα εντυπωσιακό. Τ ακορίτσια της ομάδας αποδίδοντας πού καλό βόλεϊ σταθερά και σ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν άφησαν περιθώρια στα νεαρά αλλά μαχητικά κορίτσια του ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ για αμφισβήτηση.

    Δεν χρειάζονται λεπτομέρεις γιατί δεν υστέρησε καμμία αθλήτρια. Εντυπωσιακές οι επιθετικές, όσο οι λίπμερο και οι πασαδόροι. Η συνεχής πίεση στο σερβίς, άφηνε μεγάλα περιθώρια στο μπλοκ για δράση και η καλή υποδοχή, προϋποθέσεις στους πασαδόρους για σωστές επιλογές και στις επιθετικές πολύ καλές λύσεις για τα τελειώματα

  ΄Ενα ωρίο απόγευμα στο Λιντο πέρασαν όσοι παραβθέθηκαν. Μπορεί να μήν είδαν το δυνατό ντέρμπυ που ανάμεναν αλλά παρακολούθησαν εντυπωσιακές φάσεις 

    Ευχόμαστε και οι δυο ομάδες να παραμείνουν στην κατηγορία και σε συνδυασμό με την άνοδο του   ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ στην Α1, να κρατηθεί ψηλά το Κρητικό βόλεϊ.

  τα σετ 25-19, 25-16, 25-15

   Διαιτητές Αγγελίδης, Βογιατζής

ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης)  Μιχαήλ, Γενιτσαρίδη, Μανωλάκη, Μαυρέα, Κούρδογλου, Μαλουσάρη, Καραγρηγορίου (λ) Χατζάκη Ραφ., Πατραμάνη, Καλαϊτζάκη, Κτιστάκη, Χατζάκη Ελ. (λ)

ΣΦΠΧ (Χρ. Διαμαντάκης):  Σηφαλάκη, Αθουσάκη, Βλαχάκη, Τριανταφυλλίδη, Δόβρου, Σκιτζή , Τζάθα (λίμπερο), Αθανασίου (λίμπερο), Σφυρή, Αποστολάκη, Κ. Ντουσάκη, Τσελάνη. 

φωτο απο προηγούμενο αγωνα των ομάδων

εφημ ΠΑΤΡΙΣ

http://www.patris.gr/articles/217383

Εημερ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

http://www.haniotika-nea.gr/89682-%CE%A4%CE%B1...%20%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD%20%CE%BF%CE%B9%20%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82%20%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%A3%CE%A6%CE%A0%CE%A7%20.html

CreteSports

http://www.cretesports.gr/other-sports/item/1451-thriamvos-tis-athlesi.html
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY