Τα νέα μας
 
 
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΛΕΣΗ 3-2. Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΕΡΗΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

      Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με το 1ο σετ κατακτήθηκε εύκολα αλλά η συνεχεια ήταν πολύ άσχημη. Η αντίπαλη ομάδα με όπλο το σερβις και την άμυνα κέρδισε σχετικά εύκολα τα δύο επόμενα και προηγήθηκε 2-1

      Στο 4ο σετ έγινε μεγάλη μάχη πόντο πόντο μεχρι το 23-23. Σ αυτό το σημείο με καλό σερβίς και αντεπίθεση φτάσαμε στο σετ μπωλ. Η Ραφαέλλα Χατζάκη πήρε άσσο και το σετ τελείωσε αλλά οι διαιτητές προς έκλπηξη συμπαικτριών και αντιπάλων έδωσαν τον πόντο στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε εύλογες και φυσιολογικές διαμαρτυρίες των κοριτσιών έδωσαν και κίτρινη κάρτα!!! και έκαναν στο σκόρ 25-24! Παρ΄ολα αυτά τα τα κωμικοτραγικά με ψυχή και πάθος με 3-0 σερί κατέκτησαν το 4ο σετ μς 27-25

    Στο ται-μπρέικ όλα κοιλούσαν ομαλά και με σταθερό προβάδισμα της ομάδας μας. Με προβάδισμα 6-4. Η Χριστίνα Μαυρέα με δυνατό καρφί καταφανώς μέσα (και δεν μιλάμε για αμφισβητούμενη φάση) έκανε το 7-4. Και πάλι όμως οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη. 'Εδωσαν αόυτ και τον πόντο στους αντιπάλους. Τα  κορίστια μας έμειναν εμβρόντητα αλλα πιο πολύ απόρησαν οι αντίπαλες!! ούτε άουτ ζήτησαν, ούτε πανηγύρισαν, Απλά απόρησαν.

    Η ψυχολογία της ομάδας από το ζενίθ έπεσε στο ναδίρ. Κακώς βέβαια αλλά συνέβη. Μέσα σε εκνευρισμό και απώλεια συγκέντρωσης το σέτ τέλειωσε 15-11 και το ματς 3-2.

  Είναι κρίμα γιατί τα κορίτσια δεν μπόρεσαν να δρέψουν τους καρπούς μιας μεγάλης και ηρωικής ανατροπής.  Για όσους έχουν την παραμικρή αμφιβολία υπάρχει το βίντεο του αγώνα. Έχουν καταγραφεί κωμικά στιγμιότυπα.

      τα σετ  18-25, 25-19, 25,17, 25-27 15-11

  ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης )  Μαυρέα, Κούρδογλου, Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Μαλουσάρη,Μιχαήλ, Καραγρηγορίου (λ) Χατζάκη Ραφ, Κτιστάκη, Πατραμάνη, Καλαϊτζάκη Χατζάκη Ελ (λ)

    φωτο απο τον αγώνα των ομάδων της περασμένης σαιζόν στο Λίντο
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY