Τα νέα μας
 
 
ΑΘΛΕΣΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ 1-3

    Η ομάδα της πόλης μας υπερέβαλε εαυτόν κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο αλλά πέρα από το χειροκρότημα των θεατών , δεν κέρδισε κάτι ουσιαστικό. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, έδειξε ότι με τέτοιες εμφανίσεις έχει πολλές πιθανότητες να σώσει την κατηγοριά.

Οι φιλοξενούμενες μπήκαν με ορμή στο ματς και κατέκτησαν σχετικά εύκολα τα δυο πρώτα σετ. Οι γηπεδούχες μόνο στο δεύτερο κατάφεραν κάπως να αντιδράσουν μειώνοντας σε 14-15 αλλά μέχρι εκεί. Η ΑΘΛΕΣΗ ξεκίνησε εκπληκτικά το τρίτο σετ (10-2) και άντεξε την πίεση του Ιωνικού που δεν τα παράτησε (προηγήθηκε μάλιστα με 11-10 και είχε και σετ μπολ). Το σετ στην τοπική ομάδα χάρισε με άσο η Κούρδογλου, τονώνοντας έτσι την ψυχολογία της ομάδας. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη καθώς στο τέταρτο σετ, ο Ιωνικός επέβαλε ξανά την ανωτερότητά του και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε.

«Στα κρίσιμα σημεία λυγίσαμε από το άγχος και την απειρία. Πρέπει από το επόμενο ματς με τον Βύρωνα, να πάρουμε κάτι»,σχολίασε ο τεχνικός της τοπικής ομάδας κ. Μανωλάκης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικού κ. Ρούσης τόνισε:

“Ξέραμε ότι η ΑΘΛΕΣΗ μπορεί να μας απειλήσει και παίξαμε προσεκτικά. Διαθέτει καλό σύνολο, ικανό για εκπλήξεις, Το τελικό σκορ είναι δίκαιο”.

Τα σετ: 16-25, 19-25, 26-24, 16-25.

AΘΛΕΣΗ: Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Κούρδογλου, Μαυρέα, Μιχαήλ, Καραγρηγορίου (λ), Χατζάκη Ρ., Δουλγεράκη,Kαλαϊτζάκη, Χατζάκη Ελ., Κτιστάκη, Μαλουσάρη

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ.: Καρακατσάνη, Σταθούλη, Μαυροπάνου, Ευθυμίου, Στάθη, Οικονομίδου, Σύλλα, Τζήμα, Χάναρη, Γκιαούρη, Μεγαρίτη.

    (ΕΦΗΜ. "ΠΑΤΡΙΣ")
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY