Τα νέα μας
 
 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ! ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3-0 ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ

       Οι νεάνιδες ανοίγοντας το νέο χρόνο ανακηρύχτηκαν  πρωταθλητριες Κρήτης! Επικράτησαν στον τελικό του ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ με 3-0. Η παράδοση των τελευταίων χρόνων θέλει τις δύο ομάδες να βρίσκονται αντίπαλες σε πολλούς τελικούς, αμφίροπους και αγωνιώδεις. Αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ κατΆ διαστήματα και κυριαρχώντας πάνω στο φιλέ επικράτησαν, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα τίτλο.

     Στο 1ο σετ το ξεκίνημα δεν ήταν ιδανικό αλλά η ανατροπή ήρθε πολύ γρήρορα. Με σταθερό προβάδισμα επικράτησΑΝ 25-18

      Στο 2ο σετ έχοντας κερδίσει σχετικά εύκολα στο προηγούμενο, μπήκαν πολύ χαλαρα χάνοντας στο ξεκίνημα με 2-8. Πλησίασαν στον πόντο αλλά οι αντίπαλες ξέφυγαν 10-14. Προς το τέλος οι ομάδες διεκδίκησαν το σετ από το 20-20. Με ψυχραιμία και σωστές επιλογές επικράτησαν 25-22

      Το 3ο σετ παρόλο που προχωρούσε με σταθερό προβάδισμα της ΑΘΛΕΣΗ, επεφύλασε δυνατό σασπένς. Το προβάδισμά 16-12, ανετράπη από τα κορίτσαι του ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ μετατρέποντάς το σε 16-20 με ένα σερί 8-0. Η συνέχεια ανήκε απολειστικά στην ΑΘΛΕΣΗ, που κάνοντας το  9-0, επικράτησαν 25-16.

     Με δεδομένη την αξία του αντιπάλου ο πρώτος τίτλος της χρονιάς  είναι σημαντικός και επλίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή που σε δύσκολους καιρούς επιμέμνουν και μας χαρίζουν χαρές και αισιοδοξία, Συγχαρητήρια και στον ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ που συμβάλλει να κρατιέται σε καλό επίπεδο το ΚΡΗΤΙΚΟ ΒΟΛΕΙ.

     Πέρα από τα αγωνιστικά ο τελικός επεφύλασε και συγκίνηση καθώς η αρχηγός Χρισίνα Μαυρέα σήκωνε το κύπελλο! Μετά τον σοβαρό τραυματισμό και την πολύμηνη αποχή της όχι μόνο ήταν παρούσα αλλά ήταν και πολύ καλή σ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

     ΣΕΤ 26-18, 25-22, 25-20      Διαιτητές:   Κανακάκης, Ξηρογιάννης

 ΑΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης)   Μαυρέα, Γενιτσαρίδη, Χατζάκη Ραφ, Καλαϊτζάκη, Κτιστάκη, Δασκαλάκη Χατζάκη Ελε (λ)   Παπάζογλου, Δουλγεράκη, Νοικοκυράκη, Χατζηνικολάου, Χριστάκη

  ΣΦΠ ΧΑΝΙΑ (Διαμαντάκης) Βλαχάκη, Δόβρου, Σκιτζή, Αποστολάκη, Ντουσάκη, Σφυρή, Αθανασίου (λ), Τσελάνη, Μαστοράκη, Τζουρμπάκη

 

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY