Τα νέα μας
 
 
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ Η ΑΘΛΕΣΗ! 3-1 ΤΗΝ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

    Υποθήκη παραμονής στην Α2 βόλεϊ γυναικών έβαλε η ΑΘΛΕΣΗ με τη σπουδαία της νίκη στο Λίντο επί της Αγ. Παρασκευής με 3-1 για την 6η αγωνιστική.
       Η ομάδα της πόλης μας έβγαλε μεγάλη δόση από το συνηθισμένο πάθος που τη χαρακτηρίζει και υπερίσχυσε δίκαια του αντιπάλου της που φάνηκε μόνο στο τρίτο σετ. Το αγωνιστικό «κλειδί» για την επικράτηση της ΑΘΛΕΣΗ ήταν η πίεση στο σερβίς στα κρίσιμα σημεία των δυο πρώτων σετ. 

      Με αυτόν τον τρόπο οδήγησε σε συνεχόμενα λάθη στην υποδοχή τις φιλοξενούμενες , ανατρέποντας το προβάδισμα που είχαν πάρει. Έτσι το 14-18 έγινε 25 -20 στο πρώτο σετ και το 13-17 μετετράπη σε 25-22 στο δεύτερο. Με το 2-0 υπέρ της η ΑΘΛΕΣΗ χαλάρωσε στο τρίτο σετ το οποίο έχασε εύκολα για να επανέλθει όμως δριμύτερη στο τέταρτο όπου έκανε περίπατο.

      «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση και κουράγιο για τη δύσκολη συνέχεια. Το πλεονέκτημα που πήραμε για την παραμονή είναι κυρίως ψυχολογικό γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα», σχολίασε ο τεχνικός της ΑΘΛΕΣΗ Μανόλης Μανωλάκης ενώ το λίμπερο της ομάδας Φωτεινή Καραγρηγορίου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του : «Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη σωτηρία και ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη συμπαράσταση. Αυτή η ομάδα αξίζει τη στήριξη και είμαι σίγουρη ότι κρατώντας τη συνοχή που έχουμε, θα πετύχουμε το στόχο μας».

Απογοητευμένος ήταν από τη μεριά του ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας Νίκος Κωστακόπουλος : «Eίχαμε υπερβολικό άγχος και το πληρώσαμε. Μπράβο στην ΑΘΛΕΣΗ που έπαιξε με τσαμπουκά και αξιοποιεί το ταλέντο των νέων κοριτσιών. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη τώρα για μας».     

 Τα σετ : 25-20, 25-22, 13-25, 25-13
AΘΛΕΣΗ : Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Καλαϊτζάκη, Κούρδογλου,Μαλουσάρη Μαυρέα, Μιχαήλ, Καραγρηγορίου (λ), Χατζάκη Ρ., Χατζάκη Ε. ( λ.)
Αγ. Παρασκευή : Τσιώνη, Μπίσκου, Θωμαΐδου, Καργιωτέλη, Θεοδωρακέα, Κόλλια, Σκιθιώτη (λ), Καπένη.

  (εφημ. "ΠΑΤΡΙΣ")

 

 

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY