Τα νέα μας
 
 
ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΛΥΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΜΕ 3-0

     Η αγωνιστική διάθεση των κοριτσιών της ΑΘΛΕΣΗ έκανε το 1ο σετ συναρπαστικό με το σκορ πόντο - πόντο και τις ομάδες να εναλλάσονται στην πρωτοπορία του σκορ. Μετά το 18-18 μίλησε η ανωτερότητα και η εμπειρία του Ρεθύμνου, έχοντας ως αποτέλεσμα την επικράτηση.

     Το 2ο σετ ήταν εξίσου συναρπαστικό, ίσως και καλύτερο αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια με εκείνης του 1ου, με τη διαφορά πως χρησιμποποιήθηκαν σχεδόν όλες οι αθλήτριες της 12αδας.

     Στο 3ο σετ η ομάδα παρατάχθηκε με τις νεάνιδες στη σύνθεσή της, ειχε ένα άσχημο ξεκίνημα 0-6 αλλά γρήγορα επανήλθε και ισοφάρισε 8-8! ακαολούθησαν συναρπαστικές μάχες και φάσεις μεγάλης διάρκειας που ξεσήκωσαν τους φιλάθλους αλλά στό τέλος με κάποιο τρόπο ο πόντος κατέληγε στη μεριά των αθλητριών του Ρεθύμνου.

    Το τελικό 3-0 δεν μπορεί να μαρτυρήσει πως όσοι βρέθηκαν στο Λίντο δεν πέρασαν ένα βαρετό αλλά πολύ ενδιαφέρον απόγευμα

    Κρατάμε τις ωραίες στιγμές και φάσεις και συνεχίζουμε.

   τα σετ. 18-25, 20-25. 11-25

  ΑΘΛΕΣΗ  (Μανωλάκης) Κούρδογλου, Γενιτσαρίδη, Μανωλάκη, Καλαϊτζάκη, Μιχαήλ, Χατζάκη Ρ. Καραγρηγορίου (λ) Καλορμάκη, Πατραμάνη, Κτιστάκη, Μαυρέα, Χατζάκη Ε. (λ)

  ΟΠΕΡ (Χαχαγιόπουλος) Δραμιτινού, Παρασκάκη, Σαλούστρου, Ροδινού, Σαπαρέφσκα, Σμπυράκη, Σημαντηράκη (λ)Μυτιληναίου, Χατζοπούλου Βροντάκη (λ) Βλαχάκη, Τουρλίτη

 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY