Τα νέα μας
 
 
ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

   Την περασμένη Κυριακή η ομάδα γυναικών ταξίδεψε μέχρι τις Μοίρες για να δώσει φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Το μάτς ήταν το πρώτο της φετινής σαιζόν  και για τις δύο ομάδες.

  Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό μεν αλλά υπήρχε πάθος και από τις δύο πλευρές. Αυτό σε συνδυασμό την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει η ΜΕΣΣΑΡΑ, έδωσε στο παιγνίδι συναρπαστική εξέλιξη. Οι ομάδες αγωνίστηκαν για 5 σετ και για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα μας επικράτησε στο τέλος 3-2.

  Τόσο ο Μανόλης Πρασανάλης για τον ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ όσο κι ο Μανόλης Μανωλάκης για την ΑΘΛΕΣΗ έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

    Ευχαριστούμε τον ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ για την φιλοξενία και επλίζουμε να την ανταποδώσουμε σύντομα.

    Χρησιμοποιήθηκαν και οι 13 αθλήτριες

   Καλορμάκη, Κούρδογλου. Μαλουσάρη, Γενιτσαρίδη, Μιχαήλ, Κτιστάκη, Καραγεωργίου (λ) Μανωλάκη, Χατζάκη Ραφ., Νοικοκυράκη, Δασκαλάκη, Χριστάκη, Χατζάκη Ελ. (λ)

   Μετά το παιγνίδι όλη η ομάδα πέρασε το απόγευμα στην παραλία των Ματάλλων για χαλάρωση και

αναψυχή. Ήταν μια όμορφη Κυριακή

 

Η ομάδα όπως παρατάχθηκε στο φιλικό 

 

 

 

Από την επίσκεψη στα Μάταλα 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY