Τα νέα μας
 
 
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

    Η αίθουσα του ΔΑΠΚΗ ήταν γεμάτη από τους αθλητές της ΑΘΛΕΣΗ. Παρόντες οι Προπονητές όλων των τμημάτων, παρόντες και οι χορηγοί της περασμένης περιόδου, η βουλευτής Ηρακλείου κ. Σκραφνάκη Μαρία, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Στρατάκης Μανόλης, ο αντιπρόεδρος της Εσπεκ κ. Γιάννης Δανδάλης, ο πρόεδρος τουΣΥΔΠΕΚ κ. Βσίλης Κοκοτσάκης.

   Η ατμόσφαιρα πανηγυρική και ενθουσιώδης στην πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς. Παρουσιάστηκαν τα αγωνιστικά  τμήματα  του συλλόγου με τη νέα τους σύνθεση καθώς και τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα των Γυναικών ΄ων και των Ανδρών.

   Βραβεύτηκαν οι χορηγοί για την προσφορά τους με τη σειρά, tv CRETA, SUPER FAST FERRIES, Γυμναστήριο GLOBAL, ΛΥΤΙΝΑΣ, ΗΟΤΕL OLYMPIC, ΠΡΩΤΕΥΣ (σκάφη αναψυχής), ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ, S M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, εφημερίδα ΠΑΡΙΣ.

   Βραβεύτηκαν ως πρωταθλητές Κρήτης, η ομάδες των Εφήβων, των Νεανίδων, των Παίδων, ως δευτεραθλητές η μάδα των Κορασίδων και ως τριταθλητές οι ομάδα των Παγκορασίδων.

  Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους και τις επιτυχίες τους οι προπονητές: Μανόλης Μανωλάκης, Μανόλης Βασιλειάδης, Γιώργος Βαρδίκος, Κούλα Παπαδάκη, Μάνος Παπαδάκης και παρουσιάστηκε και η νέα προπονήτρια ακαδημιών η Ευτυχία Μιχαήλ.

    Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά το tv CRETA 

     Ακολούθησε μπουφές που είχαν ετοιμάσει οι αθλήτριες του Γυναικείου 

 

 

 
 
ειδικά αφιερώματα
εκδηλώσεις
διακρίσεις
 

ΑΘΛ.Ε.Σ.Η

Ένα σωματείο που ιδρύθηκε χάρη στη πρωτοβουλία επιφανών εκπαιδευτικών  όλων των βαθμίδων με σκοπό να διαφέρει στη φιλοσοφία.

  • Να βασίζεται στην παιδαγωγική και να διαμορφώνει ακέραιους χαρακτήρες .
  • Να θέτει ως κύριο σκοπό την ψυχική εκτόνωση και ανάταση.
  •   Να ορίσει ξανά την έννοια του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού για χάρη του ανθρώπου.
  • Η νεολαία να βρίσκει διέξοδο μέσα απ’ την ενασχόλησή της στις τάξεις του σωματείου και να γίνεται πρότυπο για τα υπόλοιπα παιδιά.
  • Ο Πρωταθλητισμός για την ΑΘΛ.Ε.Σ.Η πρέπει να υπηρετεί την ίδια την πόλη μας και τα παιδιά της. Για αυτό φροντίζουμε να επενδύουμε στους δικούς μας αθλητές , να κάνουμε βήματα σταθερά αλλά σίγουρα. Φροντίζουμε να επεκτεινόμαστε και πληθαίνουμε όσο γίνεται περισσότερο.
  • Από το 2000 παραμείναμε μόνο στο βόλεϊ γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση φέρνει καλύτερα αποτελέσματα. Στόχος μας να πάμε το άθλημα όσο ψηλότερα γίνεται.

 
 
 
athlesi.gr | Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος | Copyright © 2010 | ΑΝΑΠΤΥΞΗ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ENTERCITY